Indul a BBS (Beszélj Bátran Stúdió) Retorika Klub!

Felnőtteknek szóló Retorika Klubunkat azoknak ajánljuk, akiknek a munkájukhoz, előléptetésükhöz, vagy társas kapcsolataik javításához van szüksége előadói vagy megszólalási gyakorlatra.

Azok előtt is nyitva a kapu, akik csak egy olyan közösséghez szeretnének tartozni, ahol értelmes gondolatokról esik szó, és ahol –miközben jól érzik magukat- fejleszthetik nem csak retorikai képességeiket, hanem önismeretüket is.

A Klub folyamatosan működik, bármikor lehet csatlakozni hozzánk, kérjük előre jelezze ennek igényét. A létszámot ugyanis korlátozzuk, hogy mindenki egyéni fejlesztést kaphasson.

A tréningeken a hangsúly a minél több gyakorlásra kerül, de kialakítottunk egy tematikát is, amely általános előadói képességeket fejleszt.

Ez a következőket tartalmazza: a lámpaláz kezelése, motivációs beszéd, meggyőzéstechnika, nonverbális kommunikáció, közönségkapcsolat, előadói eszközök, a felolvasás technikája, stresszoldás, hatásos kezdés és zárás, erőszakmentes véleményformálás, hallgatóság kérdéseire adott válaszok, értő figyelem, a történetmesélés szabályai, előadói megjelenés…és sok-sok gyakorlás.😊

A Klubot két hetente szervezzük péntek este, 18-20 óráig.

A részvételi díj alkalmanként (két óra): 5000 Ft, 3 hónapos bérlettel rendelkezőknek 4000 Ft/alkalom.

A BBS Retorika Klub helyszíne: Szent István Művelődési Ház.
(Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.)

További információkérés és jelentkezés az alábbi űrlapon:

A tréningeket kommunikációs – és prezentációs szakemberek, színész, logopédus és klinikai szakpszichológus vezeti. Bővebbet rólunk nyitó oldalunkon talál.

Várunk mindenkit szeretettel!

További infó: facebook.com/beszeljbatranstudio
Rólunk: https://beszeljbatran.hu/#rolunk